Gasztronómiai témájú táborainkat két korcsoport számára hirdetjük meg, így biztosítva, hogy az egy csoportba kerülő gyerekek megtalálják a közös hangot a többiekkel.

Hétfőtől péntekig tartó egész napos programmal várjuk a 10-12 év közöttieket, mely a műhelyben megvalósuló sütés-főzés által lehetőséget biztosít alapvető konyhai technikák elsajátítására, illetve a kirándulások alkalmával a gasztronómia különböző területeinek megismerését is segíti. Ezt a programot két különböző tematikával hirdetjük meg.

Fél napos cukrász és szakács táborba várjuk a 13-16 év közöttieket, ahol nem az idő hasznos eltöltése a cél, hanem az, hogy a résztvevők valóban megismerkedjenek a cukrászat és a főzés alapjaival. Ezek a programok hétfőtől péntekig 13 órától 17 óráig tartanak és bepillantást engednek a cukrászat és a konyhaművészet varázslatos világába.

A programokon maximum 8 fő vesz részt, így garantáltan elég figyelem jut mindenkire.

Az aktuális táborokat minden év márciusában hirdetjük meg. Bővebb információ a meghirdetett programokról a 'PROGRAMKÍNÁLAT' menün belül az AKTUÁLIS SÜTŐ ÉS FŐZŐ PROGRAMOK menüpontban található, ahol lehetőség van a regisztrációra is.