Mézeskalács díszítő alaptechnikák workshop

Workshop
Dátum: : 2019. november 22., péntek 17:00 - 21:00

Ezen a workshopon Noé Kornélia megmutatja a résztvevőknek a mézeskalács díszítés alaptechnikáit, melyeket azonban nem csak mézesek, hanem akár kekszek díszítéséhez is tökéletes megoldást kínálnak.

A résztvevők megtanulják, hogyan készítsenek cukormázat és mire figyeljenek, hogy a színezés is tökéletesre sikerüljön. A program lehetőséget kínál az író- és terülőmáz alkalmazásának alapos begyakorlására is.

Az illusztációként megjelenített fénykép Noé Kornélia tulajdona, melyen az ő munkája látható.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a regisztráció fizetési kötelezettséggel jár, vagyis csak akkor regisztrálj, ha valóban részt tudsz és részt szeretnél venni a programon!

FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat!

FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek! Amennyiben az utalványod értéke nem fedezi teljes egészében a regisztrációs díjat, a különbözetet a helyszínen készpénzben tudod rendezni.

Férőhelyek száma
7
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
A workshop időtartama
Kb. 4 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Noé Kornélia
Workshop díja
14.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
7
 

Powered by iCagenda