Macaron workshop

Workshop
Dátum: : 2019. november 23., szombat 09:00 - 12:00

Színes is, édes is. Van, aki imádja és van, aki még soha nem evett finomat, de hidd el, ha magad készíted, annál jobbat még soha nem kóstoltál.

A workshop keretében négy különböző ízű (citromos, sós karamellás, csokoládés és málnás) macaront készítünk, melyek mindegyike egy-egy édes kísértés.

Igen, a macaron hisztis, de ha tudod miből, hogyan, mire figyelve kell összeállítani, máris közelebb vagy az otthon, saját kezűleg gyártott íz-bombák elkészítésének tudományához és csupán annyi a dolgod, hogy bezsebeld a kissé hitetlen, de elismerő pillantásokat, amiket e kifinomult francia desszert csal szeretteid arcára.

A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el a desszerteket, melyből a végén mindenki hazavisz egy-egy adagot.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a regisztráció fizetési kötelezettséggel jár, vagyis csak akkor regisztrálj, ha valóban részt tudsz és részt szeretnél venni a programon!

FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat!

FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek! Amennyiben az utalványod értéke nem fedezi teljes egészében a regisztrációs díjat, a különbözetet a helyszínen készpénzben tudod rendezni.

Férőhelyek száma
8
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
A workshop időtartama
Kb. 3 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Szabó Réka Kata
Workshop díja
13.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
8
 

Powered by iCagenda