Olasz klasszikusok workshop

Workshop
MOST: 2019. november 18., hétfő 18:00 - 21:00

Legújabb programunk keretében Csonka Gergő bemutatja, hogyan készíthetsz gyorsan olasz antipastit, ezúttal egy mennyei focaccia és hozzá illő mártogató formájában. Majd elsajátíthatod a valódi spaghetti alla carbonara elkészítésének titkait, hogy valódi olasz ízekkel kápráztathasd majd el szeretteidet. A menüt pedig egy tökéletes tiramisuval koronázzuk meg.

A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el az ételeket, melyet a résztvevők a helyszínen együtt fogyasztanak el.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a regisztráció fizetési kötelezettséggel jár, vagyis csak akkor regisztrálj, ha valóban részt tudsz és részt szeretnél venni a programon!

FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat!

FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek! Amennyiben az utalványod értéke nem fedezi teljes egészében a regisztrációs díjat, a különbözetet a helyszínen készpénzben tudod rendezni.

Férőhelyek száma
7
Szabad férőhelyek
2
A workshop időtartama
Kb. 3 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és egy finom vacsora
A workshopot vezeti
Csonka Gergő
Workshop díja
13.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 

Powered by iCagenda