Kelt tészta és kovász workshop

Workshop
Dátum: : 2019. november 16., szombat 09:00 - 12:00

A workshop keretében kelt tészták készülnek minden mennyiségben.

Ha eddig nehézséget okozott a készítésük, vagy csak új trükköket szeretnél tanulni, itt megtalálod a számításod. Füzes Kata irányításával most mindent megtanulhatsz a kelt tésztákról és a kovászról, amit az otthoni sikerhez tudni érdemes.

Különböző tészták - édesek és sósak - kerülnek ki a workshop résztvevőinek szorgos kezei alól. Lesz itt briós, hamburger buci és kakaós kalács (AKA babka) is.

Otthon már csak önálló gyakorlásra van szükség, hogy mihamarabb ámulatba ejthesd szeretteidet, akiknek a saját készítésű pékáru nem csak az éhségét mulasztja majd el, de a lelküket is megmelengeti. Mert egy igazi, jól elkészített kelt tészta bizony erre is képes!

A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el a desszerteket, melyből a végén mindenki hazavisz egy-egy adagot.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a regisztráció fizetési kötelezettséggel jár, vagyis csak akkor regisztrálj, ha valóban részt tudsz és részt szeretnél venni a programon!

FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat!

FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek! Amennyiben az utalványod értéke nem fedezi teljes egészében a regisztrációs díjat, a különbözetet a helyszínen készpénzben tudod rendezni.

Férőhelyek száma
8
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
A workshop időtartama
Kb. 3 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Füzes Kata
Workshop díja
13.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
8
 

Powered by iCagenda