Éles élű torta cukorvirággal workshop

Workshop
Dátum: : 2022. június 11., szombat 14:00 - 19:00

 

 

 

 

Arról álmodsz, hogy SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ, CUKORVIRÁGGAL DÍSZÍTETT ÉLES ÉLŰ TORTÁVAL kápráztatod el a családodat vagy barátaidat?

 

Egy KIS LÉTSZÁMÚ WORKSHOP keretében, GYAKORLOTT OKTATÓ IRÁNYÍTÁSÁVAL sokkal könnyebb megvalósítani ezt az álmot, mint gondolnád.

 

 

 

MIT NYÚJT SZÁMODRA EGY SZEMÉLYES RÉSZVÉTELŰ YOKKA DESSZERT WORKSHOP?

 

  • Közel 5 ÓRÁNYI TANULÁS ÉS GYAKORLÁS, hogy otthon már egyedül is minden tökéletesen sikerüljön
  • A gyakorlat-orientált workshop jelleg miatt AZ ELSŐ LÉPÉSTŐL AZ UTOLSÓIG MINDENT A RÉSZTVEVŐK CSINÁLNAK, így nem csak egy bemutatót nézel végig, ahol esetleg mindössze egyes technológiai lépések kipróbálására van lehetőség.
  • A programot GYAKORLOTT OKTATÓ VEZETI, akinek nem csak a termék elkészítésében, de az oktatásban is több éves tapasztalata van.
  • A program interaktív jellege miatt FELTEHETED A KÉRDÉSEIDET, amikre azonnal választ is kapsz.
  • Olyan KÉSZSÉGEKET SAJÁTÍTHATSZ EL, amiket könyvekből és YouTube videókból nem igazán lehet.
  • Megismered a kovászos kenyér készítéséhez elengedhetetlen TECHNOLÓGIAI LÉPÉSEKET
  • Megtudod, MILYEN ESZKÖZÖKRE LESZ SZÜKSÉGED, amikor otthon el szeretnéd készíteni
  • Pontos meghatározásokat kapsz az állagról, a sütési időről, arról, hogy MIKOR, MIT és HOGYAN CSINÁLJ, ha tökéletes végeredményt szeretnél

 

KÉPEK EGY YOKKA WORKSHOPRÓL


 oktatas 3  oklevellel

 

KI AZ OKTATÓ?

 

A programot KOVÁCS KRISZTINA, aki jelenleg a Torta és Desszert Manufaktúra by Zsuzsa Balázs cukrász csapatát erősítve készít nap mint nap mennyei finomságokat, a Yokka Desszertműhelyben pedig 2017 óta oktatja az édes élményekre és tudásra éhes hobbi cukrászokat.

 

KORÁBBI RÉSZTVEVŐK VÉLEMÉNYE A YOKKA PROGRAMOKRÓL

 

Macaron workshop-pal kezdődött, aztán elindult a Yokka-lavina. Workshop-ok, tematikus kurzus, online sütiklubok, nyáron cukrász táborral bővült a sor. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, minden formában. Jó hangulat, szuper receptek, remek tanár.” Hermesz Katalin

Aki valaha is hezitálna, hogy részt vegyen-e egy kurzuson, annak üzenem, hogy NE tegye! Sok-sok sikertelen macaron próbálkozás után látogattam el először Yokka workshopra. Azóta, ha a csillagállás is úgy alakul, sikerülnek. Ezt két Yokka kurzus követte, mert a tudás megszerzése mellett teljesen magával ragadott a hangulat, ami a műhelyben uralkodik egy-egy workshop alatt. Szívből ajánlom mindenkinek! ” Blénesi Kitti

A mousse desszertek Yokka-kurzus nekem már a sokadik volt, de mindig van új a nap alatt! Hatalmas tudás, professzionalizmus, ami átadásra kerül egy-egy tanfolyam keretében. Pontos, precíz receptek, útmutatók, videók. Kérdés nem marad megválaszolatlanul." Kajdon-Andrics Mónika

 

MIT TARTALMAZ A KURZUS?

 

  • A workshop időtartalma 5 óra
  • Résztvevők száma: 4 fő
  • A résztvevők a programon EGYEDÜL DOLGOZNAK, vagyis mindenki maga készíti el a saját tortáját
  • Ezt TARTALMAZZA A WORKSHOP:

+ Génoise felvert készítése

+ Fehércsokoládékrém készítése

+ Piskóta felvágása

+ Torta betöltése

+ Olasz vajkrém készítése burkoláshoz

+ Torta éles élű burkolása

+ Cukorvirág massza használata

+ Cukorvirág szirmok formázása

+ Cukorvirág összeállítása

  • A helyszínen MINDENT BIZTOSÍTUNK számodra:

+ alapanyagokat

+ kézi eszközöket

+ gépeket-berendezéseket

+ kiegészíthető anyaghányadot és receptúrát, illetve tollat, hogy jegyzetelhess rá

+ helyben használatos kötényt

+ korlátlan ásványvíz, tea és kávé fogyasztást

+ egy kis harapnivaló

+ egy dobozt, hogy hazavihesd a saját kezűleg készített tortát

 

VAN KEDVEZMÉNY, HA TÖBBEN EGYÜTT VESZÜNK RÉSZT?

 

IGEN. Amennyiben két vagy több résztvevő együtt vesz részt egy workshopon, mindannyian kedvezményes árra jogosultak.

A kedvezmény igénybevételéhet a SAJÁT REGISZTRÁCIÓ ALKALMÁVAL a megjegyzés rovatban kell FELTÜNTETNI A MÁSIK RÉSZTVEVŐ(K) NEVÉT is.

A pontos összeget lejjebb, az információk között, a WORKSHOP DÍJA pontban találod.

 

AMIT A HELYSZÍNRŐL TUDNI ÉRDEMES

 

  • A MŰHELY CÍME: 7627 Pécs, Gyöngyösi István utca 3.
  • A műhely közvetlen közelében EGYSZERŰEN ÉS INGYENESEN PARKOLHATSZ.
  • ÍGY VIGYÁZUNK MINDANNYIUNK EGÉSZSÉGÉRE:

+ a műhelyben a gyakran használt felületeket rendszeresen fertőtlenítjük

+ az edényeket fertőtlenítőszeres mosogatószerrel mosogatjuk

+ a kézfertőtlenítés biztosítása érdekében fertőtlenítő szereket is kihelyeztünk.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK – ha jelentkezel a workshopra, ezeket MINDENKÉPPEN OLVASD EL!

 

!!! Kérjük vedd figyelembe, hogy a regisztráció FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGGEL JÁR, vagyis csak akkor regisztrálj, ha valóban részt tudsz és részt szeretnél venni a programon!

 

!!! MINDEN RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA KÜLÖN REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni. A rendszer EGY E-MAIL CÍMRŐL CSAK EGY REGISZTRÁCIÓT engedélyez.

 

!!! A regisztrációról azonnal AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT küldünk. HA NEM TALÁLOD a fizetési információkat is tartalmazó levelünket az e-mail fiókodban, kérjük, nézd meg a SPAM üzenetek között is, mert néha sajnos oda kerül.

 

!!! A SZÁMLÁT a befizetés adminisztrálását követően küldöm meg számodra – ez 1-2 napot is igénybe vehet.

 

HA VAN MÉG KÉRDÉSED, AMIRE ITT NEM KAPTÁL VÁLASZT

 

Írj nekem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és igyekszem mielőbb megválaszolni a felmerült kérdéseket.

Férőhelyek száma
4
Szabad férőhelyek
1
A workshop időtartama
Kb. 5 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Kovács Krisztina
Workshop díja
34.900 Ft/fő (több résztvevő együttes regisztrációja esetén 32.000 Ft/fő)
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
3

Térkép


A Yokka Desszertműhely – az első pécsi főzőiskola – számtalan témában kínál programokat a gasztronómia iránt érdeklődőknek, legyen szó akár sütésről, akár főzésről.

Programjainkon mindamellett, hogy kipróbált és működő sütemény recepteket kapnak a résztvevők, megmutatjuk a süti receptek elkészítéséhez szükséges technológiákat, amit aztán mindenki egyből ki is próbálhat.

Gyakorlatorientált főzőiskolánkban nem bemutató jelleggel ismerkedhetsz meg a süteményekkel és ételekkel, hanem Te magad készíted el azokat egy szakértő oktató irányításával. Receptjeinkkel kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz, legyen szó akár az alapanyagok, hozzávalók beszerzéséről, akár a szükséges eszközökről, vagy az elkészítéshez legmegfelelőbb technológiáról.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban az alábbi desszert workshopokra várunk szeretettel, ahol megismerkedhetsz a cukrászat alapjaival, vagy egy-egy speciális témával:

  • 8 alkalmas tematikus cukrász workshop (piskóta recept, piskóta sütés, linzer recept, linzer sütés, égetett tészta recept, égetett tészta sütés, blundel tészta recept, blundel tészta sütés, vajas leveles tészta recept, vajas leveles tészta sütés, mousse recept, mousse készítés, cukrászkrém recept, cukrászkrém készítés, tejszínes főzött krém recept, tejszínes főzött krém készítés, vajas főzött krém recept, vajas főzött krém készítés, curd recept, csokoládé ganache recept, csokoládé ganache készítés, csokoládé temperálás, töltött bonbon recept töltött bonbon készítés, mártott bonbon recept, mártott bonbon készítés, főzött fagylalt recept, főzött fagylalt készítés, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes sorbet recept, tányérdesszert összeállítás, tányérdesszert díszítés, pohárkrém recept, pohárkrém összeállítás, mousse torta recept, mousse torta készítés, mousse torta összeállítás)
  • macaron workshop (macaron recept, macaron sütés, macaron töltelék recept, csokoládés macaron recept, gyümölcsös macaron recept, karamellás macaron recept)
  • tortadíszítő workshop (piskóta recept, piskóta sütés, csokoládé krém recept, csokoládé krém készítés, torta burkolás fondanttal, vajkrém virág készítés, vajkrém virág recept)
  • cukorvirágos, éles élű torta készítő workshop (piskóta recept, piskóta sütés, mascarpone krém recept, mascarpone krém készítés, tortaburkolás vajkrémmel, éles élű tortaburkolás, cukorvirág készítés)
  • cake pop workshop (cake pop recept, cake pop tészta sütés, cake pop formázás, cake pop díszítés)
  • cupcake workshop (cupcake recept, cupcake sütés, csokoládés cupcake, gyümölcsös cupcake)
  • csokoládé-bonbon workshop (csokoládé temperálás, bonbon készítés, töltött bonbon recept, mártott bonbon recept, csokoládé tallér készítés)
  • kelt tészta workshop 2 különféle tematikával (sós kelt tészta receptek, édes kelt tészta receptek, kifli recept, kiflisütés, briós recept, briós sütés, magos kenyér recept, magos kenyérsütés, babka recept, babka sütés, hamburger zsemle recept, hamburger zsemle sütés)
  • mousse, krém, curd workshop (mousse recept, mousse készítés, cukrász krém recept, cukrász krém készítés, tejszínes főzött krém készítés, vajas főzött krém készítés, citrom curd recept)
  • sajttorta workshop (keksz recept, keksz sütés, sajttorta recept, sajttorta sütés, csokoládés sajttorta, gyümölcsös sajttorta, citromos sajttorta, mogyorós sajttorta)
  • sós finomságok workshop (sajtos keksz recept, quiche recept, póréhagymás pite recept, linzer recept, linzer sütés, linzer töltelék)
  • francia tarte workshop (linzer tészta recept linzer tészta készítés, linzer tészta sütés, citromkrém recept, csokoládé krém recept, sós karamell recept, francia körte torta recept)
  • tányérdesszert workshop (tányérdesszert elemek készítése, tányérdesszert összeállítása, tányérdesszert díszítése)
  • tükörglazúr workshop (mousse recept, mousse készítés, piskóta sütés, tükörglazúr recept, tükörglazúr készítés, tükörglazúr használat)
  • házi tészta a mindennapokban workshop (kézzel formázott házi tészta recept, házi tészta összeállítása, házi tészta formázása, házi tészta felhasználása, töltött házi tészták)
  • hajtogatott tészták workshop (croissant sütés: blundel tészta recept, blundel tészta hajtogatás, blundel tészta sütés, krémes lap sütés: vajas leveles tészta recept, vajas leveles tészta hajtogatás, vajas leveles tészta sütés)
  • fagyos desszertek workshop (főzött fagylalt recept és készítés, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes gyümölcs sorbet recept és készítés, parfé recept készítés)
  • kovászos kenyér workshop (kovász készítés, kovász etetés, kovászos kenyér formázása, kovászos kenyér sütése, kovászos kenyér díszítése)
  • mézeskalács készítő workshop (mézeskalács recept, mézeskalács sütés, zselémáz készítés)
  • mézeskalács díszítő workshop (glazúr recept, mézeskalács díszítő technikák)
  • mézeskalács dísz készítő workshop (mézeskalács forma készítés, mézeskalács függő készítés, mézeskalács asztaldísz készítés)
  • nyers desszert workshop (nyers desszert tanfolyam, nyers narancsos csokoládé desszert recept, élő narancsos csokoládé desszert készítés, kesudiós nyers torta recept, kesudiós élő torta készítés, nyers bonbon recept, élő bonbon készítés)
  • mentes sütemény workshop (mentes sütemény készítő tanfolyam, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes sütemény receptek, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes sütemény készítés)

Főzőtanfolyamainkon a főzőiskola gyakorlott séfje mutatja meg neked, hogyan fejlesztheted tökélyre konyhaművészetedet. Tematikus főző workshopjainkon sem csak receptekkel és élményekkel gazdagodsz, de azt is megtudod, mit, miért és hogyan csinálj a konyhában, ha tökéletes ételt szeretnél tálalni. Folyamatosan bővülő kínálatunkban többek között az alábbi témákban kínálunk kurzusokat:

  • a tökéletes hús workshop (hús sütés és különleges köretek)
  • olasz klasszikusok workshop
  • gourmet hamburger workshop
  • tradicionális ételek modern technikák workshop

Így lesz a főzés öröm!

Az aktuális főzőtanfolyamokról és cukrász kurzusokról a PROGRAMKÍNÁLAT menüpontban tájékozódhatsz.

 

Powered by iCagenda