Hobbi cukrászból vállalkozó program

Klub
Dátumok: 2021. szeptember 20., hétfő 08:00 - 2021. október 17., vasárnap 23:00

 

Saját tortaműhely az álmod? Vállalkoznál, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Egy hónapos mentor programom segít az elindulásban!

 

Zárt Facebook csoportunkban egy hónap alatt minden, cukrász vállalkozás indításához szükséges témát feldolgozunk.

 

 

  • Régóta álmodozol róla, hogy elindítsd saját cukrász vállalkozásodat, de fogalmad sincs, pontosan mit kellene ehhez tenned?
  • Nehéz meghozni a döntést, hogy az alkalmazotti lét helyett a vállalkozás izgalmas, inspiráló, de egyben kockázatos világát válaszd?

 

Ha napi 30 percet foglalkozol a témával, az egy hónapos program végén:

  • el tudod dönteni, hogy ez tényleg Neked való-e (ezzel rengeteg időt energiát és pénzt spórolsz meg)
  • fel leszel készülve mindenre, ami a vállalkozói léttel együtt jár
  • tudni fogod, milyen konkrét lépéseket kell megtenned egy cukrászműhely indításához
  • minden információ a birtokodban lesz egy sikeres cukrász vállalkozás megalapításához

 

MIÉRT JÓ EZ NEKED?

  • Ahelyett, hogy hónapokat töltesz a vállalkozással kapcsolatos általános információkat megosztó legkülönbözőbb oldalak böngészésével, és több száz órányi, témához kapcsolódó videót hallgatsz végig, tőlem célirányosan, koncentráltan és speciálisan a cukrász vállalkozás indításához szükséges információkat és segítséget kapsz.
  • Nem online süti biznisz indításához kapsz rövid iránymutatást, hanem kifejezetten cukrász termékeket készítő és értékesítő vállalkozás elindításához kapsz meg minden szükséges, konkrét információt.
  • 10 év vállalkozói tapasztalata, egy saját cukrászműhely kialakítása és működtetése a garancia arra, hogy valós tapasztalatok alapján, első kézből kapsz segítséget egy cukrász vállalkozás létrehozásához.

 

NEKED SZÓL A PROGRAM, HA

  • eszedbe jutott már, hogy jó lenne a sütésből megélni
  • megszerezted a cukrász végzettséget, de nem tudod, hogyan tovább
  • szeretnél saját vállalkozást indítani, de még bizonytalan vagy
  • tudni szeretnéd, pontosan mi kell egy sikeres cukrász vállalkozás indításához
  • szeretnél egy támogató közösség tagjaként tanulni a vállalkozásról

 

HOGY NÉZ KI A PROGRAM?

  • Sikeres regisztráció után csatlakozol a résztvevők számára létrehozott privát Facebook csoporthoz.
  • 4 héten át minden hétköznap több konkrét témát is kivesézünk a csoportban.
  • A csoportban felteheted kérdéseidet és megoszthatod saját tapasztalataidat is.

 

BÓNUSZ:

  • A program végén egy részletes véleményért cserébe kapsz még egy dokumentumcsomagot is, melyben minden, az induláshoz szükséges dokumentumminta megtalálható.
  • a program elvégzése után beléphetsz a résztvevők számára fenntartott zárt Facebook csoportba, ahol további hasznos információk várnak

 

MI LESZ A PROGRAM SORÁN FELDOLGOZOTT 79 TÉMA?

A vállalkozás alapításának menetétől a pénzügyeken, árképzésen át a műhely kialakításáig és a márkaépítésig minden, amire csak szükséged lehet az elinduláshoz.

 

Mielőtt döntesz, szívesen tudnál meg többet rólam, és arról, miért érdemes éppen tőlem tanulnod a cukrász vállalkozás indításáról? Olvasd el a Rólunk menüpont alatt található információkat.

 

Ha úgy gondolod, szívesen belevágsz velünk ebbe a közös kalandba, akkor jelentkezz lejjebb a REGISZTRÁLOK gombra kattintva, majd csatlakozz a Hobbi cukrászból vállalkozó csoporthoz a Facebook-on!

 

Mennyi időt kell rászánnom hetente?

Ha az egy hónapos program alatt minden nap fél-egy órát szánsz az anyagokfeldolgozására, a program végére minden szükséges információ birtokában leszel, ami a cukrász vállalkozás indításához szükséges.

Már most biztos, hogy nem fogok tudni mindig a csoporttal együtt haladni. Meddig férek hozzá az anyagokhoz?

A Facebook csoport egy hónapig lesz elérhető. Ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudd kihasználni a program nyújtotta előnyöket, szükség van rá, hogy a csoporttal együtt haladj. Így ráadásul a kiegészítő információkat (kommentek, kérdések-válaszok) is eléred, amik szintén sokat segíthetnek.

Külföldről is lehet csatlakozni a programhoz?

Szívesen látunk a csoportban akkor is, ha külföldről csatlakozol, de tudnod kell, hogy így nem minden információ lesz számodra releváns. A vállalkozás alapításának feltételei, illetve a cukrászműhely engedélyeztetése is országról-országra változik. Ennek ellenére pl. a vállalkozóvá válással, vagy márkaépítéssel kapcsolatos információk számodra is értékesek lehetnek.

Hogyan kell kifizetni a program díját?

A regisztrációd véglegesítéséhez a részvételi díjat átutalással tudod rendezni. Az ehhez kapcsolatos információkat a regisztrációt követően megküldött automatikus visszaigazoló e-mailünkben találod. A levél sajnos néha a SPAM mappába kerül, ezért, ha nem kapod meg pár perccel a regisztráció után, kérlek, ott is nézd meg.

 

KÉRLEK, CSAK AKKOR REGISZTRÁLJ, HA VALÓBAN SZERETNÉL RÉSZT VENNI A PROGRAMON! Ha a döntés előtt még bármilyen kérdésed/kérésed lenne, kérlek írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Férőhelyek száma
10
Szabad férőhelyek
8
A workshop időtartama
4 hét (szeptember 20. - október 17.)
Amit biztosítunk
Minden információt, ami egy sikeres cukrász vállalkozáshoz kell
A workshopot vezeti
Szabó Réka Kata
Workshop díja
49.900 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország

Térkép


A Yokka Desszertműhely – az első pécsi főzőiskola – számtalan témában kínál programokat a gasztronómia iránt érdeklődőknek, legyen szó akár sütésről, akár főzésről.

Programjainkon mindamellett, hogy kipróbált és működő sütemény recepteket kapnak a résztvevők, megmutatjuk a süti receptek elkészítéséhez szükséges technológiákat, amit aztán mindenki egyből ki is próbálhat.

Gyakorlatorientált főzőiskolánkban nem bemutató jelleggel ismerkedhetsz meg a süteményekkel és ételekkel, hanem Te magad készíted el azokat egy szakértő oktató irányításával. Receptjeinkkel kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz, legyen szó akár az alapanyagok, hozzávalók beszerzéséről, akár a szükséges eszközökről, vagy az elkészítéshez legmegfelelőbb technológiáról.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban az alábbi desszert workshopokra várunk szeretettel, ahol megismerkedhetsz a cukrászat alapjaival, vagy egy-egy speciális témával:

  • 8 alkalmas tematikus cukrász workshop (piskóta recept, piskóta sütés, linzer recept, linzer sütés, égetett tészta recept, égetett tészta sütés, blundel tészta recept, blundel tészta sütés, vajas leveles tészta recept, vajas leveles tészta sütés, mousse recept, mousse készítés, cukrászkrém recept, cukrászkrém készítés, tejszínes főzött krém recept, tejszínes főzött krém készítés, vajas főzött krém recept, vajas főzött krém készítés, curd recept, csokoládé ganache recept, csokoládé ganache készítés, csokoládé temperálás, töltött bonbon recept töltött bonbon készítés, mártott bonbon recept, mártott bonbon készítés, főzött fagylalt recept, főzött fagylalt készítés, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes sorbet recept, tányérdesszert összeállítás, tányérdesszert díszítés, pohárkrém recept, pohárkrém összeállítás, mousse torta recept, mousse torta készítés, mousse torta összeállítás)
  • macaron workshop (macaron recept, macaron sütés, macaron töltelék recept, csokoládés macaron recept, gyümölcsös macaron recept, karamellás macaron recept)
  • tortadíszítő workshop (piskóta recept, piskóta sütés, csokoládé krém recept, csokoládé krém készítés, torta burkolás fondanttal, vajkrém virág készítés, vajkrém virág recept)
  • cukorvirágos, éles élű torta készítő workshop (piskóta recept, piskóta sütés, mascarpone krém recept, mascarpone krém készítés, tortaburkolás vajkrémmel, éles élű tortaburkolás, cukorvirág készítés)
  • cake pop workshop (cake pop recept, cake pop tészta sütés, cake pop formázás, cake pop díszítés)
  • cupcake workshop (cupcake recept, cupcake sütés, csokoládés cupcake, gyümölcsös cupcake)
  • csokoládé-bonbon workshop (csokoládé temperálás, bonbon készítés, töltött bonbon recept, mártott bonbon recept, csokoládé tallér készítés)
  • kelt tészta workshop 2 különféle tematikával (sós kelt tészta receptek, édes kelt tészta receptek, kifli recept, kiflisütés, briós recept, briós sütés, magos kenyér recept, magos kenyérsütés, babka recept, babka sütés, hamburger zsemle recept, hamburger zsemle sütés)
  • mousse, krém, curd workshop (mousse recept, mousse készítés, cukrász krém recept, cukrász krém készítés, tejszínes főzött krém készítés, vajas főzött krém készítés, citrom curd recept)
  • sajttorta workshop (keksz recept, keksz sütés, sajttorta recept, sajttorta sütés, csokoládés sajttorta, gyümölcsös sajttorta, citromos sajttorta, mogyorós sajttorta)
  • sós finomságok workshop (sajtos keksz recept, quiche recept, póréhagymás pite recept, linzer recept, linzer sütés, linzer töltelék)
  • francia tarte workshop (linzer tészta recept linzer tészta készítés, linzer tészta sütés, citromkrém recept, csokoládé krém recept, sós karamell recept, francia körte torta recept)
  • tányérdesszert workshop (tányérdesszert elemek készítése, tányérdesszert összeállítása, tányérdesszert díszítése)
  • tükörglazúr workshop (mousse recept, mousse készítés, piskóta sütés, tükörglazúr recept, tükörglazúr készítés, tükörglazúr használat)
  • házi tészta a mindennapokban workshop (kézzel formázott házi tészta recept, házi tészta összeállítása, házi tészta formázása, házi tészta felhasználása, töltött házi tészták)
  • hajtogatott tészták workshop (croissant sütés: blundel tészta recept, blundel tészta hajtogatás, blundel tészta sütés, krémes lap sütés: vajas leveles tészta recept, vajas leveles tészta hajtogatás, vajas leveles tészta sütés)
  • fagyos desszertek workshop (főzött fagylalt recept és készítés, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes gyümölcs sorbet recept és készítés, parfé recept készítés)
  • kovászos kenyér workshop (kovász készítés, kovász etetés, kovászos kenyér formázása, kovászos kenyér sütése, kovászos kenyér díszítése)
  • mézeskalács készítő workshop (mézeskalács recept, mézeskalács sütés, zselémáz készítés)
  • mézeskalács díszítő workshop (glazúr recept, mézeskalács díszítő technikák)
  • mézeskalács dísz készítő workshop (mézeskalács forma készítés, mézeskalács függő készítés, mézeskalács asztaldísz készítés)
  • nyers desszert workshop (nyers desszert tanfolyam, nyers narancsos csokoládé desszert recept, élő narancsos csokoládé desszert készítés, kesudiós nyers torta recept, kesudiós élő torta készítés, nyers bonbon recept, élő bonbon készítés)
  • mentes sütemény workshop (mentes sütemény készítő tanfolyam, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes sütemény receptek, tejmentes, tojásmentes, gluténmentes sütemény készítés)

Főzőtanfolyamainkon a főzőiskola gyakorlott séfje mutatja meg neked, hogyan fejlesztheted tökélyre konyhaművészetedet. Tematikus főző workshopjainkon sem csak receptekkel és élményekkel gazdagodsz, de azt is megtudod, mit, miért és hogyan csinálj a konyhában, ha tökéletes ételt szeretnél tálalni. Folyamatosan bővülő kínálatunkban többek között az alábbi témákban kínálunk kurzusokat:

  • a tökéletes hús workshop (hús sütés és különleges köretek)
  • olasz klasszikusok workshop
  • gourmet hamburger workshop
  • tradicionális ételek modern technikák workshop

Így lesz a főzés öröm!

Az aktuális főzőtanfolyamokról és cukrász kurzusokról a PROGRAMKÍNÁLAT menüpontban tájékozódhatsz.

 

Powered by iCagenda