A YOKKA online desszert kurzusok olyan tapasztalt cukrász és gyakorlott oktató által összeállított tudásanyagok, melyek segítenek Neked, ha:

 • szeretnél, de nem tudsz sütni és nincs, akitől megtanulhatnád
 • rendszeresen sütsz, de sokszor vagy bizonytalan, hogy mit és hogyan kellene csinálni a tökéletes végeredmény érdekében
 • egy-egy speciális területen szeretnél alaposabb ismereteket szerezni
 • esetleg gyakran sütsz, sőt már jelentkeztél is egy cukrász képzésre, de úgy érzed, nem elég, amit ott tanulsz

 

 

citromos elo Fotor pisztaciamalna macaron klub

 

 

 • Úgy érzed, túl sokat fizetsz egy-egy cukrászdában készült ünnepi tortáért, miközben igazából nem tetszik, vagy nem ízlik?
 • Nem úgy sikerülnek az interneten, a könyvekben, vagy újságokban talált receptek alapján készült sütik, ahogy vártad és fogalmad sincs, mi lehetett a probléma?
 • Megtanulnál sütni, de nincs kitől ellesni a fortélyokat?

 

AKKOR A YOKKA DESSZERTMŰHELY ONLINE DESSZERT KURZUSOK SEGÍTENEK!

 

Megnézem az oktató csomagokat

 

Amit online cukrász kurzusaink nyújtanak Neked:

 • Oktató videóinkban kipróbált és működő alaprecepteket mutatunk be, melyek segítenek a desszertek, sütemények és torták sikeres elkészítésében.
 • A videókban megmutatjuk mit, hogyan és milyen eszközökkel csinálj, hogy biztos lehess a sikerben.
 • Megismered az alapanyagokat és megtudod mire figyelj a használatukkor.
 • Praktikus tippeket és tanácsokat kapsz, amiket a könyvekben, gasztronómiai magazinokban és blogokon nem találsz meg (pl. az eszközök és alapanyagok beszerzésével kapcsolatban).

 

 

eclair Fotor marcipános 3 Fotor mousseok

 

 

A Yokka online desszert kurzusai az alábbi előnyöket biztosítják számodra:

 

KÉNYELMES

Az oktatás otthon, a saját megszokott környezetedben, az általad ismert eszközökkel zajlik. Nem kell elmenned (vagy esetleg elutaznod) sehová, így időt és pénzt takarít meg számodra. Ha nem szeretsz idegenek között dolgozni, vagy félénk vagy, az online desszert tanfolyam tökéletes választás.

RUGALMAS

Saját fiókod lesz a megvásárolt tartalmakkal, melyekhez bármikor, korlátlan megtekintéssel hozzáférsz, csupán internet kapcsolatra lesz szükséged. Az oktató videókat mobilon, tableten, vagy asztali számítógépen is lejátszhatod, akkor, amikor Neked a legmegfelelőbb. A videókat megállíthatod és újra játszhatod, így nem lesz probléma, ha lemaradtál valamiről.

HATÉKONY

Az oktató videók megtanítanak a sütés alapjaira, így képes leszel önállóan és kreatívan használni az alapanyagokat és eszközöket. Megismered az alapvető technikákat, ami magabiztossá tesz, hogy a tudással felvértezve félelem nélkül tudj nekiállni egy-egy új recept megvalósításának, sőt képes leszel önállóan, kreatív energiáidat felszabadítva saját sütemény kreációk létrehozására. Nincs több bizonytalanság és félelem!

BIZTONSÁGOS

Ha kérdésed merül fel az oktatóanyaggal kapcsolatban, lehetőséged van feltenni akár e-mailben, akár az előfizetők számára létrehozott privát Facebook csoportban. Mindent megteszünk, hogy segítséget nyújtsunk, ha szükséged lenne rá.

 

 

csokitorta eper sarkany mousse Fotor káves millefeuille 2 Fotor

 

 

A SIKER KULCSA A TE KEZEDBEN VAN, HISZEN ONLINE OKTATÓ VIDEÓINK BIRTOKÁBAN MÁR CSAK KITARTÓAN GYAKOROLNOD KELL ÉS AZ EREDMÉNY NEM MARAD EL!

 

Megnézem az elérhető témákat