Glutén, tej és tojás nélkül finomat workshop

Workshop
Dátum: : 2019. október 26., szombat 09:00 - 12:00
Keresztes Anikó vezetésével a program keretében készülnek majd tej-, tojás-, és gluténmentes édességek: brownie, csoki mousse és egy őszies ízvilágú pite, de mindemellett Anikó megtanítja a résztvevőknek azt is, hogy ételérzékenység esetén milyen kreatív helyettesítő alapanyagokat, technológiákat használhatnak fel desszertjeik elkészítéséhez. Ha érintett vagy ételérzékenységben, itt az alkalom, hogy egy igazi szakembertől tanuld meg a számodra is tökéletes édességek elkészítését. A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el a desszerteket, melyből a végén mindenki hazavisz egy-egy adagot. FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat! FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni. FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek! Fotó: Ínyencfitnesz
Férőhelyek száma
8
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
A workshop időtartama
Kb. 3 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Keresztes Anikó
Workshop díja
13.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
8
 

Powered by iCagenda