Kifli, briós, magos vekni workshop

Workshop
Dátum: : 2019. október 19., szombat 15:00 - 19:00
A workshop keretében kelt tészták készülnek minden mennyiségben. Ha eddig nehézséget okozott a készítésük, vagy csak új trükköket szeretnél tanulni, itt megtalálod a számításod. Most mindent megtanulhatsz a kelt tésztákról, amit az otthoni sikerhez tudni érdemes. Különböző tészták - édesek és sósak - kerülnek ki a workshop résztvevőinek szorgos kezei alól: a különleges vajas briós és magos kenyér mellett, megismerkedhetsz az igazi, békebeli, foszlós KIFLI készítésének titkaival is. Otthon már csak önálló gyakorlásra van szükség, hogy mihamarabb ámulatba ejthesd szeretteidet, akiknek a saját készítésű pékáru nem csak az éhségét mulasztja majd el, de a lelküket is megmelengeti. Mert egy igazi, jól elkészített kelt tészta bizony erre is képes! A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el a desszerteket, melyből a végén mindenki hazavisz egy-egy adagot. FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat! FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni. FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek!
Férőhelyek száma
8
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
A workshop időtartama
Kb. 4 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Salamon Balázs
Workshop díja
13.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
8
 

Powered by iCagenda