Nyári grill workshop

Workshop
Dátum: : 2019. július 25., csütörtök 18:00 - 21:00
A nyár bőven kínál lehetőséget, hogy a családdal, vagy barátokkal közösen élvezzük a szabadban töltött estéket. Lánczos Sándor megmutatja, milyen finomságokat készíthetünk közben a grillen. A grillezés és barbecue lelke a jól előkészített hús, ezért megmutatjuk Neked, hogyan készíts mézes-whiskeys sertésoldalast, steak-et chimichurrival, illetve hawaii csirkecomb nyársakat. A kiváló húsételek mellől pedig természetesen nem hiányozhatnak a finom köretek sem: tabouleh, citromos fűszeres sült burgonya és bacon-be tekert, barbecue szószos sárgarépa is készül majd a főzőesten, ahol ismét jó társaságban élvezheted a minőségi ételeket. FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat! FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni. FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek!
Férőhelyek száma
7
Szabad férőhelyek
3
A workshop időtartama
Kb. 3 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és egy finom vacsora
A workshopot vezeti
Lánczos Sándor
Workshop díja
12.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 

Powered by iCagenda