Élő desszertek workshop

Workshop
Dátum: : 2019. máj. 25., szombat 09:00 - 12:00
A workshop keretében a Yokka Desszertműhely saját fejlesztésű nyers desszertjeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Készülnek majd kesudió alapú tortácskák, datolya alapú nyers desszertgolyók és élő csokoládé is. Az alapokat elsajátítva, otthon már gyerekjáték lesz olyan édességet készíteni, amin nem csak mentes számos allergéntől, de szép és finom is egyben. A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el a desszerteket, melyből a végén mindenki hazavisz egy-egy adagot. FONTOS! Kérjük regisztráció előtt olvasd el a GY.I.K. menüpontban közzétett információkat! FONTOS! Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni. FONTOS! Ha ajándékutalványt váltasz be, a regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy "AJÁNDÉKUTALVÁNY" és az automatikus e-mail fizetésre vonatkozó részét tekintsd semmisnek!
Férőhelyek száma
8
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
A workshop időtartama
Kb. 3 óra
Amit biztosítunk
Alapanyagok, eszközök, kötény, receptúra, toll és doboz a sütemények elcsomagolásához
A workshopot vezeti
Kovács Krisztina
Workshop díja
12.000 Ft
Cím
Pécs, Gyöngyösi István u. 3, 7630 Magyarország
 Regisztráció lezárva
 
8
 

Powered by iCagenda