jelentkezés workshopra

10
dec.
2019
Workshop
2019. december 10., kedd 17:00 - 20:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Színes is, édes is. Van, aki imádja és van, aki még soha nem evett finomat, de hidd el, ha magad készíted, annál jobbat még soha nem kóstoltál.
12
dec.
2019
2019. december 12., csütörtök 17:00 - 20:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Az egyik legnemesebb alapanyag megismerésére kínál lehetőséget csokoládé témájú workshopunk, melynek keretében az elméleti háttér bemutatása után elsajátíthatod a temperálás technikáját.
13
dec.
2019
Workshop
2019. december 13., péntek 17:00 - 20:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Színes is, édes is. Van, aki imádja és van, aki még soha nem evett finomat, de hidd el, ha magad készíted, annál jobbat még soha nem kóstoltál.
19
dec.
2019
2019. december 19., csütörtök 17:00 - 20:00
Szabad férőhelyek
4
Nincs is jobb, mint a saját készítésű szaloncukor, amivel nem csak magadat, de szeretteidet is meglepheted, sőt a karácsonyfán is jól mutat!
11
jan.
2020
2020. január 11., szombat 09:00 - 13:00
Szabad férőhelyek
4
A tematikus kurzus lehetőséget biztosít számodra, hogy megismerkedj a cukrászat különböző területeivel, és hogy a kurzus végén egyedül is el tudj készíteni szinte bármilyen édességet – legyen szó süteményről, bonbonról, vagy akár fagylaltról.
 

Powered by iCagenda