jelentkezés workshopra

19
okt.
2019
Workshop
2019. október 19., szombat 09:00 - 12:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Színes is, édes is. Van, aki imádja és van, aki még soha nem evett finomat, de hidd el, ha magad készíted, annál jobbat még soha nem kóstoltál.
19
okt.
2019
2019. október 19., szombat 15:00 - 19:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Kelt tésztás workshopunkat ezúttal Salamon Balázs, azaz Hobbi Pék vezeti, aki megmutatja, hogyan készül az igazán finom, házi pékáru, miközben azt is elárulja, hogy mire van szükség a tökéletes végeredményhez.
26
okt.
2019
2019. október 26., szombat 09:00 - 12:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Az Ínyencfitnesz blog szerzője, a dietetikus és szakács Keresztes Anikó megmutatja, hogyan készíthetsz tej, tojás és glutén nélkül is mennyei édességeket.
26
okt.
2019
2019. október 26., szombat 15:00 - 17:00
Szabad férőhelyek
3
Az élő desszertek legnagyobb erénye, hogy tej-, tojás- és gluténmentes alapanyagokból készülnek, ráadásul finomított cukrot sem tartalmaznak. Ha érdekel a téma, nálunk elsajátíthatod az alapokat.
16
nov.
2019
2019. november 16., szombat 09:00 - 12:00
Szabad férőhelyek
A kurzus megtelt, nincs szabad férőhely.
Kelt tésztás workshopunkat ezúttal Füzes Kata vezeti, aki az Orfűi Malmoknál rendszeresen süt valódi kemencében többek között finomabbnál finomabb kovászos kenyereket is.
 

Powered by iCagenda