Általános információk:

A workshopokat kis létszámú csoportokban tartjuk: maximális létszám 8 fő. A workshopokat minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

A workshop keretében elkészített desszertekből egy-egy adagot hazavihetsz magaddal (kivéve a Tányérdesszert – pohárkrém workshopot és a főzős workshopokat, ahol az elkészült finomságokat helyben fogyasztjuk el)

A workshopon az összes hozzávaló, alapanyag és eszköz biztosítva van, semmit sem kell magaddal hoznod.

A program keretében mindenki párban dolgozik, azaz ketten együtt készítik el az adott tematika szerinti ételeket, melyből a végén mindenki hazavisz, vagy helyben elfogyaszt egy-egy adagot.

Fűtési szezonban a műhelyben a számodra megszokottnál lényegesen hűvösebb lehet, ezért kérjük, rétegesen öltözz, vastagtalpú cipőben gyere.

Hosszú haj esetén kérjük, gondoskodj hajgumiról/hajcsatról.

Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges! A regisztráció során a megjegyzés rovatban feltüntetett további regisztrációs igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

8 év alatti gyermek nem vehet részt a felnőttek számára szervezett workshopokon. 8-14 év közötti gyermekek részvétele megoldható a felnőttek számára szervezett programokon is, amennyiben ők is külön résztvevőként regisztrálnak a programra, és egy regisztrált felnőtt kísérő felügyeli a tevékenységüket a program során. Kísérőként gyermekek nem vehetnek részt a workshopokon! 14 év feletti gyermekek regisztrált felnőtt kísérő nélkül, önállóan is részt vehetnek programjainkon.

8-14 év közötti gyermekek számára külön workshopokat szervezünk, ahol önállóan, felnőtt kísérő nélkül vehetnek részt.

Workshopok időtartama

A workshopok időtartama témától függően kb. 3-4 óra. A pontos időtartam a PROGRAKÍNÁLAT menüre kattintva tekinthető meg.

Workshop díja

Az egyes workshopok díja a PROGRAMKÍNÁLAT menüre kattintva tekinthető meg. A workshop díját kizárólag előre, átutalással lehet kiegyenlíteni. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben kapod meg, a számlát pedig egy külön e-mailben küldjük meg. A regisztráció kizárólag a részvételi díj beérkezésekor válik érvényessé. Amennyiben a jelentkezést követő 48 órán belül nem érkezik meg az utalás, töröljük a regisztrációt.

A résztvevők a workshop időpontját megelőző 7. napig jogosultak elállni a részvételtől. A résztvevők az elállási szándékukat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldött e-mail üzenetben közölhetik. Ebben az esetben a teljes részvételi díj visszautalásra kerül. Ezt követő lemondás esetén az előzetesen utalt részvételi díjat kötbérként számítjuk fel.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a workshopokon való részvételi lehetőség nem névre szól, így az a workshop időpontjáig bárkire átruházható. Ha tehát nem tudsz részt venni a workshopon, melyre jelentkeztél, 
átruházhatod a részvételt barátra, családtagra, ismerősre.

Jelentkezés workshopra

 A workshopokra kizárólag online, itt a honlapon, a PROGRAMKÍNÁLAT menüre kattintva lehet jelentkezni.

Helyszín:

7627 Pécs, Gyöngyösi István utca 3.

Megközelítés tömegközlekedéssel: a 26-os és 29-es járatokkal érkezve a Dózsa György úti megállónál kell leszállni. A buszmegállótól keletre haladva a Dózsa György út, Névtelen utca, Vadász utca és Gyöngyösi István utca kereszteződésénél jobbra fordulva, jobb oldalon a sarok utáni első épület a műhely.

Megközelítés autóval: A Zsolnay Vilmos úton a Budai Vám felé haladva a Puskin térnél balra kell kanyarodni (mintha a Lidl áruházhoz mennénk), majd a Puskin téren északnak haladva, a tér tetejénél a T kereszteződésnél jobbra kell fordulni. Innen érkezve a Gyöngyösi István utcában bal kéz felől a harmadik ház a műhely épülete.  Parkolni a Dózsa György utca és Névtelen utca sarkán található füves részen lehet itt.

  

Információk a Yokka Desszertműhelyről

További friss híreket, információkat találsz a Yokka Desszertműhelyről a Facebook és Instagram oldalunkon, illetve hírlevelünkben, melyre a honlap jobb felső sarkában található "Feliratkozás hírlevélre" funkció használatával tehetsz meg.