gesztenye sajttorta
pisztacia_malna_mousse
friss_eper_tart
religiose
malna_mousse
sos_karamell_csokolade_2
nakama_supreme
florentin
IMG_6550__
eper_sarkany_mousse
cupcake
kokusz_csoki_feketeribizli_mousse
macaron_nyomas
eper_eclaire
pisztacia_malna
mango_macaron
mango_mousse_tortacska
macaron
Previous Tovább Play Pause
 

A Yokka Desszertműhely - Pécs első, folyamatosan működő főzőiskolája - 2015 óta várja a gasztronómia iránt érdeklődőket. Programjaink között kezdetben kizárólag desszert workshopok szerepeltek, de 2018 januárja óta a főzés iránt érdeklődők számára is rendszeresen kínálunk izgalmas programokat.

 

Workshopjainkon egyszerre 8 fő tud részt venni, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megkapja a szükséges figyelmet és segítséget. A műhely felszerelésekor igyekeztünk úgy kialakítani a helységet, hogy a résztvevők otthonosan érezzék magukat és hazatérve is sikeresek legyenek a műhelyben tanult finomságok elkészítésében.

 

Oktatóink szakmájuk iránt elkötelezett, képzett szakemberek, akik szívesen osztják meg az évek során szerzett tapasztalataikat a workshopok résztvevőivel, hiszen mindannyiunk közös szenvedélye a gasztronómia.

 

Célunk, hogy a workshopok résztvevői mindamellett, hogy jól érzik magukat, feltöltődnek és kikapcsolódnak nálunk, egyúttal használható tudással térjenek haza. Az egyes témák vonatkozásában igyekszünk biztos alaptudást átadni, melyre aztán könnyű építeni, amennyiben valaki tovább szeretne fejlődni.

 

Programjaink összeállításánál figyelünk a szezonalitásra és a résztvevők igényeire is. Kínálatunkban számtalan édes és sós téma szerepel a megunhatatlan macarontól kezdve a nyers desszertekig, a gourmet hamburgertől az olasz klasszikusokig. Tematikus workshopjaink mellett lehetőség van a műhelyben csapatépítő foglalkozások, lány- és legénybúcsúk, illetve családi programok lebonyolítására is. A nyári hónapokban, egy hetes tematikus turnusokban szeretettel látjuk a gasztronómia iránt érdeklődő gyerekeket is, ajándékutalványunk pedig tökéletes ajándék lehet bármely alkalomra.

 

Aktuális workshopjainkra a PROGRAMKÍNÁLAT menün belül az AKTUÁLIS SÜTŐ ÉS FŐZŐ PROGRAMOK menüpontra kattintva lehet jelentkezni, ahol részletes információkat tartalmazó leírás olvasható az egyes programokról.

 

Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes környezetben, vidám hangulatban szeretne eltölteni néhány órát hasonló érdeklődésű emberek társaságában, és használható tudással térne haza garantált feltöltődést kínáló programjainkról.

 

Ha pedig szívesen képzed magad saját otthonodban, szeretettel ajánljuk figyelmedbe online kurzusainkat, melyek az alábbiakhoz hasonló videók és egyéb tartalmas oktató anyagok segítségével tanítanak meg a sütés alapjaira:

 

 

 

                ÉLŐ (CSOKOLÁDÉ) TORTA                                                           SÓS KARAMELL                                                 

 

Ha érdekel az online tanulás lehetősége, online tananyagainkat eléred a YOKKA DESSZERTISKOLA oldalán.

 

Emellett szeretettel várunk havonta változó tematikájú Facebook sütiklubbunkba, melyekre a PROGRAMKÍNÁLAT menün belül az AKTUÁLIS SÜTŐ ÉS FŐZŐ PROGRAMOK menüpontra kattintva tudsz jelentkezni.

 

A Yokka Desszertműhely csapata