pisztacia_malna
pisztacia_malna_mousse
sos_karamell_csokolade_2
religiose
IMG_6550__
malna_mousse
cupcake
eper_sarkany_mousse
mango_macaron
macaron_nyomas
gesztenye sajttorta
florentin
mango_mousse_tortacska
macaron
kokusz_csoki_feketeribizli_mousse
eper_eclaire
friss_eper_tart
nakama_supreme
Previous Tovább Play Pause
 

A Yokka Desszertműhely - Pécs első, folyamatosan működő főzőiskolája - 2015 óta várja a gasztronómia iránt érdeklődőket. Programjaink között kezdetben kizárólag desszert workshopok szerepeltek, de 2018 januárja óta a főzés iránt érdeklődők számára is rendszeresen kínálunk izgalmas programokat.

Workshopjainkon egyszerre 8 fő tud részt venni, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megkapja a szükséges figyelmet és segítséget. A műhely felszerelésekor igyekeztünk úgy kialakítani a helységet, hogy a résztvevők otthonosan érezzék magukat és hazatérve is sikeresek legyenek a műhelyben tanult finomságok elkészítésében.

Oktatóink szakmájuk iránt elkötelezett, képzett szakemberek, akik szívesen osztják meg az évek során szerzett tapasztalataikat a workshopok résztvevőivel, hiszen mindannyiunk közös szenvedélye a gasztronómia.

Célunk, hogy a workshopok résztvevői mindamellett, hogy jól érzik magukat, feltöltődnek és kikapcsolódnak nálunk, egyúttal használható tudással térjenek haza. Az egyes témák vonatkozásában igyekszünk biztos alaptudást átadni, melyre aztán könnyű építeni, amennyiben valaki tovább szeretne fejlődni.

Programjaink összeállításánál figyelünk a szezonalitásra és a résztvevők igényeire is. Kínálatunkban számtalan édes és sós téma szerepel a megunhatatlan macarontól kezdve a nyers desszertekig, a gourmet hamburgertől az olasz klasszikusokig. Tematikus workshopjaink mellett lehetőség van a műhelyben csapatépítő foglalkozások, lány- és legénybúcsúk, illetve családi programok lebonyolítására is. A nyári hónapokban, egy hetes tematikus turnusokban szeretettel látjuk a gasztronómia iránt érdeklődő gyerekeket is, ajándékutalványunk pedig tökéletes ajándék lehet bármely alkalomra.

Aktuális workshopjainkra a PROGRAMKÍNÁLAT menüpontban lehet jelentkezni, ahol részletes információkat tartalmazó leírás olvasható az egyes programokról.

Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes környezetben, vidám hangulatban szeretne eltölteni néhány órát hasonló érdeklődésű emberek társaságában, és használható tudással térne haza garantált feltöltődést kínáló programjainkról.

A Yokka Desszertműhely csapata